Wat is Kundalini Reiki?

 

Kundalini Reiki is een healingsvorm waarbij - d.m.v. handoplegging - de energie van het Universum en de aarde - via de healer - wordt doorgegeven aan een levend wezen.

 

Kundalini Reiki staat voor een opbouwende energie - met 3 inwijdingen - van het slangenvuur en is een energievorm dat persoonlijke blokkades opheft, asentieprocessen verwerkt en spirituele groei bevorderd.

 
Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen hierdoor minder worden en vaak krijgen mensen inzichten via het onderbewustzijn, gidsen of hogere zelf. De healer is een open kanaal die de energie doorgeeft - dat m.b.v. Master Kuthumi - en gaat discreet en met respect voor de persoon die een healing of inwijding krijgt.

 

 


Kundalini Reiki 

OleGabrielse

 

Meditatie specialist Mr. Ole Gabrielse (foto) uit Denemarken heeft in de tijd de Kundalini Reiki geïntroduceerd wereldwijd.

Door zijn jaren lange meditaties heen had hij contact met Master Kuthumi die hem het Kundalini Reiki Systeem heeft doorgegeven.

Het is geen ingewikkelde methode waarbij een lange studie noodzakelijk is.
Het is een natuurlijk proces waar iedereen aan kan en mag deelnemen omdat het een liefdevolle energie is die verweven is met de chakra’s en het energiekanaal (prana buis) wat langs je ruggengraat loopt.

Kundalini Reiki is, buiten dat je mensen en dieren op een liefdevolle manier mag healen ook goed om persoonlijke blokkades op te heffen, asentieprocessen verwerkt en je energiefrequentie te verhogen waardoor jij energetisch beter doorstroomt en daardoor beter kan functioneren in het dagelijks leven.

 

 

 

kundalini2

 

 

 

 Master Kuthumi

 

Master Kuthumi is een opgestegen - geascendeerde - meester,

die in de 19e eeuw een spiritueel leider was in Italie.

Theosofe Madame Blavatsky ontmoette Kuthumi tijdens zijn leven.

Na zijn dood channelde ze zijn boodschappen en veel later deed Ole Gabrielse dat ook

en zo is de kundalini Reiki ook ontstaan.

Bij de Kundalini Reiki wordt je begeleidt door Master Kuthumi zelf,

die er voor zorgt dat de energie van de inwijding zo veel jij aan kan

en dat het op plaatsen stroomt waar het nodig is.

 

Je kunt bij de Kundalini Reiki inwijdingen en healing dan ook nooit te veel energie ontvangen of geven

omdat dit volledig gedoseerd en afgestemd is op de ontvanger.