Amber
Een verrukkelijk zachte zoete geur. Een droomgeur. Rustgevend, warm en erg prettig voor het gevoel. Een vriend voor het leven. Een goed cadeau voor iedereen die van rust houdt of zich wil ontspannen.
 
Avondroos
Duidelijk, krachtig, warm en iets zoet. De geur van Tuberosa, prettig en exotisch.
Een heerlijke geur voor een fijne avond.
 
Gardenia
De rijke geur van de gardeniabloem.
Een aparte, karakteristieke en iets zwaardere geur vol interessante accenten.
 
Herfstblaadjes
Een heerlijke verrassende bosgeur, waarbij je jezelf thuis in de natuur voelt. Een warme, rijke en inspirerende geur. Een geur om van te houden als van een vriend. De Gouden geur is een heel bijzondere geur voor de echte liefhebber: mooi en helder.
 
Jasmijn
Zacht en mild. De geur is wat droog en zoetig, en heeft iets van een groene toon.
Een prettige en pure ervaring.
 
Kamperfoelie
De vernieuwde Kamperfoelie: zoeter en vriendelijker.
Je ruikt meer honing en de zoetheid heeft iets caramelachtigs.
 
Kaneel en Kruiden
De warme blije geur van kaneel en diverse kruiden. Door de rijkdom aan ingrediënten lijkt deze wierook elke keer iets anders te geuren. Kaneel Goud is een mix van verschillende kaneeloliën en kaneelachtige ingrediënten.
 
Lavendel
Een van onze zachtste geuren. Een droge geur met een verrassend vleugje zoet. Lavendel is fris en werkt rustgevend. Onderzoek heeft uitgewezen dat lavendel een goed middel is om bij in slaap te vallen. De Lavendel Goud is een revelatie.
 
Lotus
Een heerlijk zoete geur, vol en rijk van karakter. Lotus is inspirerend en maakt je iedere keer weer blij. Een heel positieve geur die warmte geeft en bescherming (neemt negatieve energie weg). Een vriend voor alle dagen en moeilijke tijden.
 
Musk
Een zeer fijne musk met een avontuurlijke topnoot. Een prettige verrassing, die stimulerend werkt. Een actieve geur die heel goed is om bij te leren, te studeren of te werken. Werkt ook goed als hulp om 's morgens wakker te worden.
 
Mirre
Een heel opmerkelijke geur. Actief, blij en avontuurlijk. Een milde maar specifieke geur die je nooit zal vergeten. De geur is te vergelijken met een milde nagchampa. Mirre Goud is een verfijnde en sterkere versie van Mirre.
 
Oriëntaalse Roos
Een heel bijzondere rozengeur met een vleugje sandelhout. Een inspirerende en creatieve geur die je laat dromen. Een heel goede geur als cadeautje voor avontuurlijke mensen of lezers van avonturen romans.
 
Passiebloem
Zachte en heel sprekende geur. Een geur die blijft boeien. Inspirerend en creatief.
Heel geschikt als apart cadeau.
 
Patchouli
De karakteristieke geur van de jaren 60: patchouli bladeren verzacht met een rozen noot en verrijkt met kruiden.
 
Rode Roos
De vernieuwde Rode Roos is jonger en blijer van geur. Een roos van deze tijd. Heerlijk en vriendelijk in de omgang. De Rode Roos Goud is de roodste en lekkerste roos in wierookland. Een prachtig alternatief voor een bos rode rozen.
 
Rozen en Viooltjes
Heerlijk zoet met een vleugje viooltjes. Een geur met een zonnige glimlach. Onze meest blije geur, een geur om vrolijk van te worden. De absoluut favoriete geur van kinderen en volwassen kinderen. Een bloeiende en blije zomertuin in huis.
 
Sandelhout
De koning der geuren. 100% Sandelhout kernhout vol olie. Met Lavendel de meest verkochte geur. Uitermate geschikt voor concentratie, meditatie en yoga. Werkt mentaal zuiverend en rustgevend. Sandelhout is een spirituele geur en stimuleert de intuïtie. Er is ook een Gouden Sandelhout. Bij de Gouden Sandelhout is 10 maal meer sandelhout olie toegevoegd.
 
Sinaasappel Bloesem
Een aparte, iets zwaardere bloemengeur. Een fantasiegeur om bij weg te dromen. Een geur voor de avond.
 
Vanille
Vanille, heliotroop en een vleugje roos tezamen maakt dit onze zoetste geur. Rond, vol en blij en je wordt er niet dik van.
 
Wilde Bloemen
Een opmerkelijk bosachtige bloemengeur. Krachtig, opbeurend en tegelijk zeer rustgevend. Een geur die beschermt.
 
Wierook uit de Oudheid - Frankincense
Een prettige zoete en kruidige geur. Deze geur komt qua geur dicht bij kerkwierook, want olibanum hars (= het bestanddeel van kerkwierook) is de basis van deze geur, met een extra zoete rozige noot. Deze wierook verspreidt zich goed.
 
Zuiveringshout
Zuivert de atmosfeer in huis en werkt reinigend en ontsmettend. Een nuchtere geur, die wat harsachtig ruikt. Houdt muggen en wespen op een afstand en is zodoende ideaal voor zomers buiten en voor u en uw kinderen in de tent en caravan.