Begin van de Meditatie:
 
Ga in een makkelijke positie, zitten of liggen.
Concentreer je op je ademhaling , haal diep adem door je neus en voel die tot onder in je buik doorstromen , hou het enkele seconde vast en blaas hem dan langs de mond met kracht uit.
Herhaal die enkele malen tot je je rustig begint te voelen.
Ga nu je zelf gronden en laat de aardse energie stromen.
 
We visualiseren onder aan je voeten en aan je stuitchakra wortels , welke heel diep naar het centrum van de aarde gaan , daar maak je ze goed vast zo dat ze niet gaan zweven.
Nu zuig je langzaam langs deze wortels de aardse energie op en laat die langzaam omhoog komen.
Voel hoe je voeten gaan tintelen , en sta de energie toe verder te gaan , heel langzaam laat je de energie omhoog gaan langs je kuiten en je billen , zo naar je onderrug, en dan langzaam naar boven naar je nek en schouders, en voel die energie stromen.
Laat een deel van de energie via je schouders over je armen en handen terug stromen naar beneden en via je vingers weer terug de aarde in.
Trek de rest van de energie via je nek , over je hoofd, kruin en gezicht, naar de voorzijde van je lichaam, en blijf de energie stroom voelen.
Nu laat je de energie over je borst en buik, naar je billen, scheenbenen en voeten gaan.
Langs je voeten verdwijn de energie weer in de aarde.
 
Terwijl deze energie stoomt, visualiseer je dat deze aardse energie alle negatieve energie , die in je lichaam, aura en chakra's zit mee neemt terug de aarde in en daar de negatieve energie in het niets oplost , en dat de zuivere aardse energie , je lichaam , aura en chakra's voed met positieve aardse energie.
Laat deze energie een poosje stromen en benut deze periode om antwoord te krijgen op je vragen.
 
Vervolg van de Meditatie:
Als je het gevoel heb , dat alle negatieve energie is afgevoerd, plaats dan een mooie grote goude zon boven
je en laat het licht van de zonne energie mee stromen met de aardse energie.

Als je denk dat je lichaam, aura en chakra's gevuld zijn met zowel de aardse als de zonne-energie ,
visualiseer je een Piramide (mag ook een bol of cocon zijn) om je heen en laat deze ook vol stromen met zowel de aardse als de zonne-energie.
Als je piramide vol is met deze positieve energieën , visualiseer je aan de buitenzijde een beschermlaag , die de positieve energie door laat en de negatieve energie naar de aarde afvloeid en daar in het niets oplost.
 
 
Tips:
Als u deze Meditatie goed onder de knie heeft , sla dan de piramide en bescherming over en doe
de 2de Meditatie er achter aan.
Voor een goede meditatie kunt uw het beste eerst de meditatie een paar maal lezen , en daar na voorlezen en gelijk op een cassette of CD opnemen.
Je raakt namelijk makkelijker in trance als je de meditatie
hoort, als dat je steeds moet terug zoeken waar je nu ook weer was in de meditatie.