We doen eerst de vorige meditatie, tot het punt dat we zo wel de aardse als zonne energie laten stromen.
 
We laten deze energiën gewoon door stromen en concentrenen ons op de chakra's.
 

 • We beginnen met de stuitchakra. Voor het gemak stellen we ons de chakra's voor als bollen , de stuitchakra is een rode bol die alle kanten uit straalt, we laten nu de energie door deze chakra stromen waar door we de blokkades in deze chakra van lieverlee gaan oplossen, voel de chakra werken, en laat hem alle kanten opstralen.
   
 • Dan gaan we naar de buikchakra, dit is een oranje bol, ook hier laten we weer de positieve energiën door stromen en ook deze bol alle kanten op stralen.
   
 • De derde chakra is onze zonnevlecht , deze bol is geel en ook hier laten we de positieve energie door stromen , en ook deze bol straal alle richtingen uit.
   
 • Onze vierde chakra is onze hartchakra, deze is groen en zo als bij de vorige bollen laten we hier ook weer de energie doorstromen en de bol alle richtingen uit stralen.
   
 • De vijfde de keelchakra is hemelsblauw en natuurlijk laten we die ook weer doorstromen met positieve energie en ook deze bol straal in alle richtingen. Tijdens het behandelen van
           de chakra's is het van belang dat we ook nog steeds de andere energie laten stromen en dat die stromingen de stromingen van de chakra energiën en kleuren mee nemen.
   
 • De zesde chakra is ons derde oog ook wel de voorhoofdchakra, deze is indigo (heel diep blauw)ook deze bol straal alle richtingen en de energie stroom hier door heen.
   
 • Dan als laatste de kruinchakra, een mooie paarse bol waar ook weer de energiën door stromen en die ook weer overal een straalt.


Nu alle 7 chakra's aan het doorstromen zijn en stralen, laten wel alle energiën en kleuren door elkaar heen stralen en stromen, we laten de aardse energie door de chakra's omhoog de lucht in stromen en de zonne energie via de kruinchakra door alle chakra's naar beneden en in de grond verdwijnen.
 
Terwijl alle energiën stromen vullen we eerst onze chakra's , daarna ons lichaam met al die positieve energiën en kleuren . Als dit gebeurt is vullen we onze aura, laat alle energiën en kleuren maar stromen en onze aura reinigen. Als laatste vullen we onze piramide, tot deze vol is met al deze positieve kleuren en energiën. Als de piramide gevuld is dan schermen we deze aan de buiten zijde af met een positieve lichte energie , die het positieve doorlaat en het negatieve , weg laat glijden in de aarde waar het in het niets oplost.
 
 
PS: je kan elke energie stoom laten stromen zo lang je wilt, maar zorg wel dat je ze voelt stromen.